Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-05@11:43:37 GMT

کاشت گوجه فرنگی در ماه توسط چینی ها

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۹۴۱۵

کاشت گوجه فرنگی در ماه توسط چینی ها

 

چین اعلام کرده که با اعزام یک ربات ماه نورد به نیمه تاریک کره ماه،  فصل جدیدی را در اکتشافات فضایی خواهد گشود و قصد دارد در این بخش از ماه گوجه فرنگی بکارد.

ماه نورد Chang'e-4 با استفاده از راکت Long March 3B از مرکز فضایی ژیانگ در جنوب غربی چین به فضا پرتاب شده و انتظار می رود تا در اوائل سال ۲۰۱۹ میلادی به مقصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیمه تاریک ماه که همیشه پشت به زمین قرار دارد مملو از سنگ ها و صخره ها و کوه های بلند است و مشخص نیست چینی ها برای فرود ماه نورد خود بر روی این بخش از قمر زمین چه برنامه ای دارند.

قرار است برای حل این مشکل یک ماهواره که در ماه می گذشته به سمت مدار ماه پرتاب شده بود، به عنوان یک ابزار ارتباطی میان کره زمین و ماه نورد عمل کند.

محل فرود ماه نورد جدید در نزدیکی قطب جنوب کره ماه خواهد بود. قرار است بعد از فرود این ماه نورد آزمایش های مختلفی بر سطح قمر زمین انجام شود که از جمله آنها می توان به بررسی امکان کاشت گوجه فرنگی و برخی گیاهان دیگر بر روی سطح این قمر اشاره کرد.

همچنین قرار است بررسی هایی برای شناسایی مواد معدنی موجود در ماه انجام بگیرد. پیش از این چین در سال ۲۰۱۳ یک ماه نورد دیگر به نام یوتو را برای بررسی سطح کره ماه به این قمر کره زمین ارسال کرده بود. چین که میلیاردها دلار خرج برنامه فضایی خود کرده امیدوار است تا سال ۲۰۲۲ یک ایستگاه فضایی مستقل برای فضانوردان خود تاسیس کند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»

سوئد با درخواست چین برای انجام تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار در خط لوله نورد استریم مخالفت کرد و مدعی شد چنین تحقیقاتی بی‌نتیجه خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه سوئد در پاسخ به درخواست چین برای انجام تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار در خط لوله انتقال گاز نورد استریم گفت انجام چنین تحقیقی بی فایده است، چون نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد.

چندی پیش معاون نماینده چین در سازمان ملل متحد خواستار انجام تحقیاتی با رهبری این سازمان درباره انفجار در خط لوله انتقال گاز نورد استریم شده بود.

وزارت خارجه سوئد در واکنش به این درخواست پکن مدعی شد که تحقیقات درباره این حادثه پیشتر توسط مقامات سوئد و با در نظر گرفتن اصل بی‌طرفی انجام شده است.

در بیانیه وزارت خارجه سوئد آمده است که تحقیقات دیگری هم در سطح ملی در جریان هستند و نیازی به انجام تحقیقات بین‌المللی نیست، زیرا نتیجه‌ای نخواهد داشت.

در ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲، چند انفجار در خطوط لوله انتقال گاز نورد استریم ۱ و ۲ در قلمرو آبی دانمارک و سوئد روی داد که به باور بسیاری از کشورها، حاصل اقدامات خرابکارانه بود. از آن زمان طرف‌های ذیربط گمانه زنی‌های مختلفی درباره این حادثه انجام داده‌اند، اما واقعیت ماجرا هنوز روشن نشده است.

خطوط لوله نورد استریم گاز روسیه را به آلمان می‌رساند و به شدت مورد مخالفت آمریکا بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»